Okay so yang ini aku guna method piping nombor '8'. Tapi kalau korang nak buat bolat ke bunga macam dahlia ke ulat beluancas ke ha ikut kreativiti memasing. Sebelum bakar aku letak macam sugar decoration bentuk love nak letak cherry ke apa pun boleh and lepas dah bakar tu aku sprinkle gula so nampak shiny blink blink gitu. So, kalau nak kurangkan gula dalam resipi pun tak ada masalah. Yang penting jangan overmix ! Tak pakai mixer pun takpe pakai seduk kayu pun boleh.
Kalau korang betul2 ikut resipi dia pergh rasa dia saing saing dengan biskut dalam tin biru tu ha. Alaa yang mahai tu haha. Ada rasa susu berlemak tu pergh mantop. Lagi lagi time panas panas la memang sedap gila cicah teh ke kopi ke memang sodap aihhhhh ~! ^o^
Jadi sekian sahaja la resipe untuk hari ni. Esok akanku update lagi okay, so stay tune ~
Apa apa soalan boleh comment di bawah atau tweet pun boleh @FarahAtiqah.
No comments:
Post a Comment