Monday, 8 February 2016

Menuntut Ilmu di GiatMara Part 6

Assalammualaikum ~!
Yeah aku ni memang style esok nak sekolah hari ni baru nak update pasal minggu lepaih hihi.. Makin lama kamin malaih nak update hihi jadi kugagahkan juga nak mengupdate.. Lagipun nanti boleh flashback flashback balik..

Image result for giatmara

Setiap hari yang aku lalui kat sini is like a new adventure ha gitu,,

So, basically minggu ni dah start bersama Cikgu Liza pula..

Belajar buat lakaran potong kain, buat sample daaaan buat pola.. Benda aku paling suka buat pola hihi baru ai understand acane dak dak LK rasa..

Tapi mmg minggu ni feeling feeling tukang jahit tu dah ada la sebab hampir setiap masa kena sarung pita ukur kat leher.. dia macam doktor pakai stethoscope la..

Mari saya share kan beberapa gambar ^o^

Jadi, ni sample pola yang cikgu ajar

So, ni plak sample skirt yang aku buat... Yeah kurang menarik.. First time kot T_T

Haaa sikit je sorry ~! Sekian sajelah yaaa..




2 comments:

  1. semoga selepas dpt sijil nanti dpt buka kedai jahit sendiri..

    ReplyDelete